Kalėdinė žąsis su džiovintais vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdinė žąsis su džiovintais vaisiais


INGREDIENTAI:

1 žąsis (4-5 kg),
po 200 g džiovintų slyvų,
abrikosų,
kriaušių,
po 100 g razinų ir
džiovintų obuolių,
4 riekės juodos duonos,
4 svogūnai,
truputis druskos,
pipirų,
cinamono,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Žąsį įtrinkite druska, pipirais ir palaikykite per naktį. Su aliejumi pakepkite susmulkintus svogūnus, pabarstykite juos cinamonu bei druska. Atskirai pakepkite kubeliais supjaustytą duoną.

Džiovintus vaisius nuplaukite, sumaišykite su duona bei svogūnais ir šio įdaro prikimškite žąsį. Užsiūkite ir kepkite 3,5 val. palaistydami susidariusiomis sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668