Vaivorykštinis upėtakis su krevetėmis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaivorykštinis upėtakis su krevetėmis


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

1 vaivorykštinis upėtakis (apie 2,5 kg).

M a r i n a t u i:
1 svogūnas,
4 laurų lapeliai,
4 juodųjų pipirų žirneliai,
truputis acto,
druskos.

G a r n y r u i:
40 g želatinos,
1 ilgavaisis agurkas,
2 citrinos,
250 g paruoštų tigrinių krevečių,
1 raudona saldžioji paprika,
truputis krapų.

GAMINIMAS:

Iš marinatui skirtų produktų išvirkite marinatą. Į jį dėkite nuvalytą vaivorykštinį upėtakį ir virkite ant labai mažos ugnies apie 2 val. Išvirusį upėtakį išimkite ir atvėsinkite. Tada atsargiai, nesuardydami žuvies, išimkite kaulus. Agurką supjaustykite griežinėliais, nuplikykite verdančiu vandeniu, atvėsinkite.

Žuvies sultinyje ištirpinkite želatiną. Šiuo sultiniu pašlakstykite kiekvieną agurko griežinėlį ir dėkite ant lašišinio upėtakio imituodami žuvies žvynus. Garnyrui aplink upėtakį išdėliokite krevetes, citrinų griežinėlius, paprikų gabalėlius ir krapų šakeles.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668