Ančių kepenėlių paštetas su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ančių kepenėlių paštetas su migdolais


INGREDIENTAI:

0,5kg ančių kepenėlių,
100 g susmulkintų kiaulienos lašinukų,
200 g sviesto,
1 svogūnas,
2 česnakų skiltelės,
20 ml brendžio,
50 ml grietinėlės,
keli laurų lapeliai,
truputis muskatų,
juodųjų ir baltųjų maltų pipirų,
kvapiųjų pipirų,
baziliko,
druskos,
100 g migdolų plokštelių.



GAMINIMAS:

Kepenėles nuplaukite, išvalykite ir sudėję į puodą kartu su lašinukais, laurų lapeliais, pipirais bei užpylę šiek tiek vandens trumpai pavirkite, kad nesukietėtų kepenėlės. Tada viską išimkite ir sumalkite. Susmulkintą svogūną pakepkite svieste ir kartu su česnakais bei prieskoniais įmaišykite į kepenėles.

Supilkite grietinėlę, brendį, viską išmaišykite ir sukrėskite į kepimui skirtą indą. Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-30 min. Atvėsusį paštetą pabarstykite migdolų plokštelėmis.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668