Vengriškas troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriškas troškinys


INGREDIENTAI:

1,5 kg jautienos,
2 paprikų,
3 pomidorų,
2 česnako skiltelių,
5-6 didelių svogūnų,
sultinio,
miltų,
žiupsnelio kmynų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite iki norimo dydžio (skersai raumens), apvoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintuose riebaluose. Svogūnus nuvalykite ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Mėsą dėkite į puodą, supilkite sultinį (kad apsemtų mėsą) ir pamaišydami troškinkite, kol suminkštės.

Tada ant jos dėkite supjaustytus svogūnus ir troškinkite, kol svogūnai įgaus gintarinį atspalvį. Susmulkinkite paprikas ir pomidorus, vėl viską troškinkite. Į troškinimo pabaigą būtinai sudėkite smulkintus česnakus ir įberkite žiupsnelį kmynų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668