1,5 kg jautienos,
2 paprikų,
3 pomidorų,
2 česnako skiltelių,
5-6 didelių svogūnų,
sultinio,
miltų,
žiupsnelio kmynų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite iki norimo dydžio (skersai raumens), apvoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintuose riebaluose. Svogūnus nuvalykite ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Mėsą dėkite į puodą, supilkite sultinį (kad apsemtų mėsą) ir pamaišydami troškinkite, kol suminkštės.
Tada ant jos dėkite supjaustytus svogūnus ir troškinkite, kol svogūnai įgaus gintarinį atspalvį. Susmulkinkite paprikas ir pomidorus, vėl viską troškinkite. Į troškinimo pabaigą būtinai sudėkite smulkintus česnakus ir įberkite žiupsnelį kmynų.