2 paprikų,
1 indelio konservuotų ananasų (250 g),
1 svogūno,
1/2 ryšelio svogūnų laiškų,
1 aitriosios paprikos,
2 šaukštų aliejaus,
250 g maltos jautienos,
125 ml daržovių sultinio,
6 šaukštų pomidorų padažo,
200 g ryžių,
druskos,
pipirų,
cukraus.
GAMINIMAS:
Nuplaukite paprikas, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite juostelėmis. Ananaso žiedus supjaustykite nedideliais gabaliukais, svogūną ir aitriąją papriką-žiedeliais, o svogūnų laiškus susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite maltą jautieną ir kepkite maišydami keletą minučių.
Tada dėkite papriką, ananasą, aitriąją papriką ir troškinkite 3 min. Pomidorų padažą sumaišykite su sultiniu ir supilkite į keptuvę su mėsa, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite dar 15 min. Prieš baigdami troškinti įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, cukraus. Troškinį patiekite su virtais ryžiais.