500 g kamambero sūrio,
100 g sviesto,
1 svogūno,
30 g smulkintų riešutų,
"Pumpernickel" (vokiškos) duonos kriaukšlės,
pluoštelio svogūnų laiškų,
po 3 šakeles petražolių,
krapų,
2 šaukštelių saldžiosios paprikos miltelių,
2 šaukštelių kario miltelių.
GAMINIMAS:
Smulkiais kubeliais supjaustytą kamambero sūrį maišikliu sutrinkite su minkštu sviestu. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir gautą kremą pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Sausoje keptuvėje paskrudinkite riešutus.
Susmulkinkite nuplautus svogūnų laiškus, petražoles ir krapus. Sutrupinkite duonos kriaukšlę. Iš atšalusio sūrio masės suformuokite 45 kamuolėlius, apvoliokite žalūmynuose, riešutuose, duonos trupinėliuose, paprikos arba kario milteliuose. Kiekvieną kamuolėlį atsargiai įdėkite į konditerinį popierinį krepšelį.