100 g baklažanų, 
30 g žaliųjų pupelių, 
120 g bulvių, 
100 g kopūstų, 
30 g pomidorų, 
20 g aguročių, 
30 g pievagrybių, 
20 g alyvų aliejaus, 
20 g pupelių, 
15 g ryžių, 
10 g brinzos, 
10 g sūrio, 
20 g bet kokio aliejaus, 
5 g sviesto, 
druskos.						
			
			
            
			
GAMINIMAS:
			
	
	
					   
			Nuvalytus baklažanus, bulves, kopūstus, aguročius ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą, pridėkite žaliųjų pupelių ir susmulkintus pievagrybius, įpilkite alyvų aliejaus, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir uždėkite puodą ant vidutinio stiprumo ugnies.
Kai daržovės išvirs, pridėkite į sriubą atskirai išvirtas pupeles ir nuplautus ryžius, su graikiniais riešutais, brinza ir sūriu sutrintą česnaką, aliejų ir sviestą. Dar 5 min. pavirkite ir patiekite sriubą ant stalo.