2 vištų ketvirčių,
paukštienos prieskonių,
kelių džiovintų obuolių,
saujelės razinų ir
migdolų,
ryšelio mažų morkų,
kelių šaukštų sviesto ir
rudojo cukraus,
1 kubelio daržovių sultinio,
žiupsnelio kario ir
cinamono.
GAMINIMAS:
Vištų kaulus išpjaukite, palikite tik blauzdelių kauliukus. Įtrinkite prieskoniais ir 35-45 minutes pamarinuokite. Obuolius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su išmirkytomis razinomis ir migdolais. Šiuo įdaru prikimškite ertmes, kur buvo kaulai, ir, suėmę odelę, susmeikite ją mediniais gabaliukais.
Kepkite orkaitėje apie 30-40 minučių. Morkas sudėkite į karštą keptuvę su ištirpintu sviestu, apibarstykite cukrumi ir nuolat vartydami pakepinkite, kol bus aplipusios karamele. Tada į keptuvę įpilkite paruošto sultinio tiek, kad morkos būtų apsemtos, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite, kol suminkštės. Patiekite kartu su kulšelėmis.