Suktinukas su tunais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Suktinukas su tunais


INGREDIENTAI:

P a g r i n d u i:
6 kiaušinių,
500 g pieno (0,5 l),
60 g miltų,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i papuošti:
12 g susmulkintų krapų,
20 g susmulkintų laišinių česnakų arba svogūnų laiškų,
2 dėžučių (apie 185 g) tunų gabaliukų savo sultyse,
100 g tirštos grietinės,
100 g majonezo,
1 šaukštelio citrininių pipirų.

P e r t e p t i:
margarino su linų sėmenų aliejumi.


GAMINIMAS:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Kepimo skardos dugną ir šonus išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite jį aliejumi. Kiaušinius suplakite plaktuvu. Sudėkite miltus, druską ir plakite toliau, kol nebeliks miltų gumulėlių. Įpilkite pieno ir išmaišykite iki vientisos masės.

Mišinį supilkite į kepimo skardą ir kepkite 25-30 minučių, kol tešla sutirštės, o viršus gražiai parus. Išimkite pagrindą iš orkaitės, atvėsinkite ir po kelių minučių uždenkite popieriumi. Susmulkinkite prieskonines žoleles, šakute sutrupinkite nusausintą žuvį. Sumaišykite įdaro produktus.

Atvėsusį kiaušinių pagrindą pertepkite margarinu su linų sėmenų aliejumi, sudėkite įdarą ir paskirstykite. Susukite pagrindą, naudodamiesi popieriumi, -pradėkite nuo platesnio krašto (priešingu atveju suktinukas bus pernelyg storas).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668