Sezamais apvolioti sausainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sezamais apvolioti sausainiai


INGREDIENTAI:

(32 vnt.)
1 kiaušinio,
žiupsnelio druskos,
0,5 stiklinės cukraus,
0,25 stiklinės alyvuogių aliejaus,
150 g trumpai pakepintų sezamų sėklų,
1 stiklinės miltų,
1 pakelio kepimo miltelių arba 0,5 šauktelio gesintos sodos.


GAMINIMAS:

Iš eilės imkite nurodytus produktus ir sumaišykite virtuviniu kombainu. Kepimo miltelius (arba sodą) persijokite su miltais. Tešla turi būti elastinga ir nelipti prie rankų. Suritinkite rutulį, jį įsukite į maistinę plėvelę ir įdėkite 1 val. į šaldytuvą.

Gnaibydami jį padalykite į 32 dalis. Gautus mažus gniutulėlius apvoliokite sezamais, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 190 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 min., kol sausainiai parus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668