(12 porcijų)
T e š l a i:
3 kiaušinių,
150 g cukraus,
150 g miltų.
K r e m u i:
250 g grietinėlės (35 proc. riebumo),
250 g maskarponės sūrio,
150 g cukraus,
100 g šokolado,
konservuotų vyšnių arba trešnių kompoto.
GAMINIMAS:
Kiaušinius suplakite su cukrumi, suberkite miltus ir užmaišykite tirštą tešlą. Ją supilkite į riebalais išteptą ir miltais išbarstytą tortų formą, pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 25 min. Iškeptą biskvitą ataušinkite.
Neišimdami iš formos, palaistykite jį kompotu, sudėkite vyšnias (be kauliukų). Kremas: suplakite grietinėlę su cukrumi. Sudėkite maskarponės sūrį ir permaišykite. Kremą sukrėskite į formą ant vyšnių. Smulkiai sutarkuokite šokoladą ir apibarstykite kremą. Tortą įdėkite į šaldytuvą 3-4 val.