Tortas su maskarpone receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortas su maskarpone


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
120 g sviesto,
40 g miltinio cukraus,
200 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
1/2 šaukštelio druskos,
1 kiaušinio trynio,
4 šaukštų klevų sirupo,
25 g kakavos.
2 pakelių vanilinio cukraus.

Į d a r u i (viršutiniam sluoksniui):
300 g maskarponės sūrio,
200 g karčiojo šokolado.


GAMINIMAS:

Trapi tešla: sviestą supjaustykite gabaliukais. Dėkite į dubenį, suberkite miltinį cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską, kakavą, klevų sirupą ir maišykite elektriniu plakikliu, kol susidarys trupiniai. Sudėkite kiaušinio trynį ir dar maišykite, kol susidarys tešlos rutulys.

Tešlą laikykite šaldytuve 30 min. Iškočiokite lakštą ir išklokite ja 22 cm skersmens pyrago formos šonus ir dugną. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 min. Išimkite. Įdaras: maskarponę gerai išmaišykite, supilkite 100 g tirpinto šokolado. Masę sudėkite į tą pačią formą, kurioje ką tik iškepėte trapios tešlos pyragą. Kai sustings, užpilkite tirpinto šokolado sluoksnį, papuoškite šokolado drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668