Užkandėlė su rūkyta žuvimi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandėlė su rūkyta žuvimi


INGREDIENTAI:

2 šaltai rūkytų skumbrių,
1 virto burokėlio,
2 marinuotų agurkų,
baltos apvalios horizontaliai perpjautos duonos be plutelės,
6 šaukštų margarino su linų sėmenų aliejumi, 2 kietai virtų kiaušinių,
krapų,
konservuotų kukurūzų,
citrinos papuošti.


GAMINIMAS:

Atskirkite žuvų filė ir kruopščiai supjaustykite plonais griežinėliais. Duonos paplotį aptepkite margarinu su linų sėmenų aliejumi. Ant viršaus išdėliokite žuvų griežinėlius. Agurkų žievelę nupjaukite ir supjaustykite juos šiaudeliais.

Burokėlį taip pat supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su agurkais ir išdėliokite ant žuvų griežinėlių. Papuoškite kapotais kiaušiniais, krapais, kukurūzais ir citrinos griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668