Kepenėlių paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenėlių paštetas


INGREDIENTAI:

(5-6 porcijos)
1 kg kalakutienos kepenėlių,
2 didelių svogūnų,
2 morkų,
200 g margarino,
pagal skonį druskos,
maltų pipirų,
cukraus,
1 šaukšto aliejaus-kepti,
1 stiklinės pieno kepenėlių mirkymui.


GAMINIMAS:

Kepenis nuplaukite, išimkite gyslas ir 30 min. mirkykite piene. Per tą laiką nulupklite svogūnus, nuskuskite morkas, susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje. Įberkite šiek tiek cukraus, sudėkite išmirkytas, nuplautas ir nusausintas kepenėles, pabarstykite druska, pipirais, maišydami apkepinkite ant didelės ugnies, po to uždenkite ir troškinkite 30 min.

Baigiant troškinti, likus kelioms minutėms, kepenis pašlakstykite konjaku. Ištroškintas kepenis perkelkite į dubenį, sumaišykite su margarinu ir sumalkite iki košės. Ją sukrėskite į formą ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 2 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668