Sūrioje tešloje kepta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sūrioje tešloje kepta jautiena


INGREDIENTAI:

300 g miltų,
20 g rupios druskos,
skiltelės česnako,
1 kg jautienos filė,
druskos,
pipirų,
2 šakelių šviežių čiobrelių ir
rozmarinų,
2 šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS:

Į miltus suberkite druską ir išmaišykite. Po truputį pildami šaltą vandenį, užmaišykite kietoką tešlą. Palikite 15 min. pastovėti. Česnako skiltelę nulupkite, išspauskite. Mėsą įtrinkite druska, pipirais, česnaku. Čiobrelius ir rozmarinus nuplaukite ir sudėkite ant mėsos, pašlakstykite sojų padažu.

Sūrią tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalviršio. Viduryje lakšto padėkite mėsą, užlenkite kraštus, suspauskite, viršų pabadykite šakute, kad kepant išeitų garai. Keptuvą ištepkite aliejumi, įdėkite susuktą mėsą ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 30 min.

Temperatūrą sumažinkite iki 180 laipsnių ir dar kepkite 30 min. Gatavą kepinį su keptuvu išimkite iš orkaitės ir palikite kelias minutes ataušti. Tešlą prapjaukite, nulaužykite, mėsą patiekite suraikę griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668