Jautienos kumpis su salierais ir morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kumpis su salierais ir morkomis


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos kumpio,
3-4 salierų stiebų,
0,5 šaukštelio džiovintų rozmarinų,
2 šaukštų džiovintų paprikų granulių,
3-4 plonų ilgų morkyčių,
šaukštelio stambiai grūstų 5 pipirų rūšių mišinio,
2 šaukštų aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Morkas nuskuskite, salierų stiebus nuvalykite. Labai aštriu ir ilgu peiliu keliose kumpio vietose padarykite gilias įpjovas, peilį mėsoje šiek tiek pasukiokite ir į ertmes įsprauskite daržoves. Mėsą įtrinkite druska, pipirais, rozmarinais, džiovintų paprikų granulėmis, apšlakstykite aliejumi.

Kepsnį dėkite į kepimo rankovę ir kepkite apie 1,5 val. 190 laipsnių orkaitėje. Likus keliolikai minučių iki kepimo pabaigos, rankovę praskleiskite, kad kepsnys apskrustų. Jeigu kepate didesnį nei 1 kg kumpį, kepti reikės ilgiau-apie 2 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668