(8 porcijoms)
600 g krevečių arba kalmarų,
6 kietai virtų kiaušinių,
250 g kietojo sūrio,
2 svogūnų,
1 dėžutės raudonųjų ikrų,
500-600 g majonezo.
GAMINIMAS:
Salotas formuokite sluoksniais: virtus kalmarus arba krevetes supjaustykite plonomis juostelėmis ir paskleiskite ant lėkštės. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir paskleiskite ant krevečių arba kalmarų sluoksnio. Smulkiai sukapokite kietai virtus kiaušinius.
Apibarstykite svogūnų sluoksnį. Kiaušinius padenkite tarkuoto sūrio sluoksniu. Kiekvieną sluoksnį padenkite majonezo tinkleliu. Sūrio sluoksnį, kaip ir kitus, padenkite majonezo tinkleliu, į kiekvieną "langelį" padėkite po šaukštelį raudonųjų ikrų.