Pyragėliai su įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragėliai su įdaru


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
1 pakelio margarino,
1 stiklinės grietinės,
50 g mielių,
3 stiklinių miltų,
1 šaukšto cukraus,
žiupsnelio druskos.

O b u o l i ų įdarui:
1 stiklinės aguonų,
1 šaukšto medaus.

G r y b ų įdarui:
1 didelio svogūno,
100 g pievagrybių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
saulėgrąžų aliejaus.



GAMINIMAS:

Mieles ištrinkite su cukrumi ir padėkite šiltai. Margariną atšaldykite ir sutarkuokite stambia tarka. Maišykite jį su miltais trindami mediniu šaukštu (neminkykite pirštais), įmaišykite grietinę, mieles ir rankomis greitai užminkykite tešlą. Įdėkite ją į šaldytuvą 2-3 val., kad sustingtų.

Tešlą padalykite į 2-3 dalis (nelygu, kiek skirtingų įdarų ruošite). Jas iškočiokite į 0,5 cm storio lakštus ir formuokite norimo dydžio paplotėlius. Ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, rūpestingai užlankstykite kraštus, išdėliokite į miltais pabarstytą skardą ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.

Obuolių įdaras: obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, apibarstykite cukrumi, cinamonu ir išmaišykite. Aguonų įdaras: aguonas užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 1 val., kad išbrinktų. Nupilkite vandenį ir sumalkite mėsmale. Sumaišykite su medumi.

Grybų įdaras: pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite riekelėmis. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus, sudėkite grybus, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir kepinkite 10 min., kol išgaruos išsiskytusios sultys.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668