Braškių ir želės desertas su biskvito kubeliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių ir želės desertas su biskvito kubeliais


INGREDIENTAI:

Biskvitiniam l a k š t u i:
4 kiaušiniai,
130 g cukraus,
130 g miltų.

D e s e r t u i:
2 l kefyro,
250 g cukraus,
6 šaukštai želatinos,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 kg braškių.


GAMINIMAS:

Paruoškite tešlą ir sviestu pateptoje skardoje iškepkite biskvitinį lakštą. Atvėsusį lakštą supjaustykite juostelėmis. Braškes perpjaukite per pusę ir sudėkite į aliejumi pateptą gilią stačiakampę formą. Dugne iš braškių puselių suformuokite gėlytes, o šonuose braškes sudėkite eilėmis, prie krašto priglauskite perpjautą pusę.

Kefyrą sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, pilkite ją į formą perklodami biskvito juostelėmis. Sustingusį desertą išimkite iš formos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668