450 g baltos žuvies filė,
45 g ryžių miltų,
1 šaukšto sojų padažo,
1 kiaušinio,
3 šaukštų kalendros žalumos,
3 šaukštelių raudonos kario pastos,
100 g šparaginių pupelių,
svogūnų laiškų,
aliejaus,
čili padažo pagal skonį.
GAMINIMAS:
Žuvį sumalkite. Įberkite miltų, įpilkite sojų padažo, įmuškite kiaušinį, įdėkite kapotos kalendros žalumos, kario pastos. Viską dar kartą sumalkite. Įdėkite smulkiai pjaustytas šparagines pupeles, svogūnų laiškus ir išmaišykite.
Drėgnomis rankomis padarykite kotletukus (kiekvienam imkite po 2 šaukštus faršo). Įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies, iškepkite kotletus. Paskrudinkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Patiekite su čili padažu.