Vištiena Tikka Masala (Indija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena Tikka Masala (Indija)


INGREDIENTAI:

4 vištienos krūtinėlių,
5 vidutinio dydžio svogūnų,
300 g natūralaus jogurto,
300 g gerai sunokusių pomidorų,
džiovinto česnako ir
imbiero mišinio,
1 citrinos,
1 šaukštelio paprikos prieskonių,
2 šaukštelių maltos kalendros,
2-3 šaukštelių garam masala prieskonių mišinio,
alyvuogių aliejus,
druskos,
pipirų,
imbiero šaknies.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstykite citrinų sultimis, įberkite druskos, prieskonių garam masala ir palikite marinuotis keletą valandų. Supjaustykite svogūnus, apkepkite keptuvėje aliejuje, sudėkite pjaustytus pomidorus, įberkite garam masala prieskonių, imbiero ir česnako mišinio, kalendros.

Viską troškinkite tiek, kad susitroškintų svogūnai (jų nebeturi matytis). Marinuotą vištieną apkepkite keptuvėje alyvuogių aliejuje ir sudėkite į paruoštą padažą. Kartu viską troškinkite mažiausiai 20 min. Pabaigoje supilkite jogurtą. Jo pilkite pagal skonį. Imbierą supjaustykite plonais šiaudeliais, jais papuoškite patiekalą. Geriausia patiekti šildomame inde. Prie šio patiekalo patiekiama indiška duona, gardu su indiškais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668