4 vištienos krūtinėlių,
5 vidutinio dydžio svogūnų,
300 g natūralaus jogurto,
300 g gerai sunokusių pomidorų,
džiovinto česnako ir
imbiero mišinio,
1 citrinos,
1 šaukštelio paprikos prieskonių,
2 šaukštelių maltos kalendros,
2-3 šaukštelių garam masala prieskonių mišinio,
alyvuogių aliejus,
druskos,
pipirų,
imbiero šaknies.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstykite citrinų sultimis, įberkite druskos, prieskonių garam masala ir palikite marinuotis keletą valandų. Supjaustykite svogūnus, apkepkite keptuvėje aliejuje, sudėkite pjaustytus pomidorus, įberkite garam masala prieskonių, imbiero ir česnako mišinio, kalendros.
Viską troškinkite tiek, kad susitroškintų svogūnai (jų nebeturi matytis). Marinuotą vištieną apkepkite keptuvėje alyvuogių aliejuje ir sudėkite į paruoštą padažą. Kartu viską troškinkite mažiausiai 20 min. Pabaigoje supilkite jogurtą. Jo pilkite pagal skonį. Imbierą supjaustykite plonais šiaudeliais, jais papuoškite patiekalą. Geriausia patiekti šildomame inde. Prie šio patiekalo patiekiama indiška duona, gardu su indiškais ryžiais.