250 g morkų,
100 g salierų,
300 g bulvių,
50 g konservuotų žaliųjų žirnelių,
100 g šparaginių pupelių,
150 g obuolių,
50 g raugintų agurkų,
50 g kumpio,
3 kiaušinių,
1 citrinos,
majonezo,
garstyčių.
GAMINIMAS:
Virtas morkas, salierą, bulves supjaustykite kubeliais. Gražiai supjaustykite ir nuluptus obuolius, agurkus, kietai virtus kiaušinius, kumpį, šparagines pupeles. Viską išmaišykite, įdėkite žaliųjų žirnelių, įberkite druskos, pipirų.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir citrinų sultimis. Visus salotų produktus sumaišykite su paruoštu padažu. Į padažą galite įmaišyti krienų. Papuoškite žalumynais. Paruoštas salotas galite lėkštėje dėti ant salotų lapų.