Befstrogenas (Rusija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Befstrogenas (Rusija)


INGREDIENTAI:

1,2 kg jautienos filė,
2 stiklinių sultinio,
2 šaukštų miltų,
100 g sviesto,
40 g garstyčių,
2 šaukštų grietinės,
1 šaukšto pomidorų padažo,
druskos,
pipirų,
1 svogūno.


GAMINIMAS:

Jautieną išmuškite, supjaustykite 1x2 cm gabaliukais. Sudėkite į dubenį, apibarstykite druska ir pipirais, išmaišykite, uždenkite ir palaikykite 1-1,5 val. Miltus paskrudinkite keptuvėje, atvėsinkite, praskieskite sultiniu, įdėkite garstyčių, pomidorų padažo, įberkite pipirų, viską išmaišykite ir užvirinkite.

Įkaitintoje keptuvėje su sviestu iškepkite jautieną, ją sudėkite į paruoštą padažą, įdėkite grietinės, susmulkintus apkepintus svogūnus ir troškinkite 2-3 min. Prieš patiekiant apibarstykite smulkintomis petražolėmis arba krapais. Galite patiekti su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668