Baklažano užkandis (Graikija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažano užkandis (Graikija)


INGREDIENTAI:

1 baklažano,
0,5 žalios paprikos,
šalto spaudimo alyvuogių aliejaus,
1 citrinos,
druskos,
pipirų pagal skonį,
paprikos miltelių pagal skonį.


GAMINIMAS:

Baklažaną iškepkite orkaitėje. Graikų kulinarai jį pataria iškepti virš ugnies, kad turėtų "ugnies" kvapą. Svarbu baklažano neperkepti. (Jei patraukus už kotelio, jis atitrūksta-baklažanas perkepęs). Baklažaną apliekite šaltu vandeniu, tuomet lengvai nulupsite odelę. Baklažaną sutrinkite elektriniu smulkintuvu iki tyrės.

Papriką taip pat kepkite, kad suminkštėtų ir "suglebtų". Papriką taip pat apliekite šaltu vandeniu, nulupkite odelę, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su baklažano tyre. Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, įberkite druskos, pipirų, pagardinkite citrinų sultimis. Būtinai patiekite su citrinų skiltele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668