450 g virtų vištų filė,
225 g grybų,
2 sugrūstų česnakų skiltelių,
2 šaukštų šviežių kapotų petražolių,
1 šaukšto šviežių kapotų peletrūnų,
1 išplakto kiaušinio,
išspaustų citrinų sulčių,
12-18 makaronų Cannelloni,
pomidorų padažo,
50 g tarkuoto parmezano sūrio,
druskos ir
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sumalkite vištieną. Sudėkite į dubenį. Sumalkite grybus, česnakus, petražoles, peletrūnus. Išsukite grybų ir vištienos mišinį, supilkite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinų sulčių. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus.
Išgriebkite, nusausinkite. Prikimškite makaronus paruoštu įdaru ir dėkite ant sviestu pateptos skardos ar kepimo indą. Užtepkite pomidorų padažo, apibarstykite tarkuoto parmezano sūriu. Kepkite orkaitėje 30 min., kol gražiai pagels. Papuoškite svogūnų laiškais.