Normandiški blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Normandiški blyneliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
200 g miltų,
2 valgomųjų šaukštų kukurūzų krakmolo,
2 valgomųjų šaukštų cukraus,
50 g sviesto,
žiupsnelio druskos,
1 stiklinės pieno,
2 kiaušinių.

Į d a r u i:
4 obuolių,
2 šaukštų brendžio arba romo,
sviesto blynams kepti,
cukraus ir
vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Miltus ir krakmolą persijokite į dubenį, padarykite duobutę. Į ją suberkite cukrų ir druską. Ant silpnos ugnies truputį pašildykite pieną, sudėkite sviestą ir ištirpdykite. Puodą nukaiskite. Pusę pieno supilkite į dubenį su miltais. Maišykite, kol pasidarys vientisa tešla.

Kiaušinius išplakite šakute ir supilkite į tešlą. Supilkite likusį pieną. Tešlą palaikykite maždaug valandą (Jei tešla per tiršta, įpilkite truputį pieno atba vandens.) Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais gabaliukais, apliekite brendžiu ir palaikykite 10-15 min.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite blynelius ant nestiprios ugnies. Į keptuvę įliekite nedidelį samtelį tešlos ir papuoškite keliais obuolio gabaliukais, kol blynas dar neiškepęs. Tiekiant į stalą, blynus pabarstykite cukrumi ir cinamonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668