Paryžietiška žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paryžietiška žuvis


INGREDIENTAI:

Plekšnės arba lašišos filė (6 gabaliukų po 75-100 g),
druskos,
pipirų,
4 šaukštų sviesto,
2 šaukštų susmulkintų svogūnų,
250 g grybų (geriausiai baltųjų arba pievagrybių),
2 šaukštų kvietinių miltų,
1 stiklinės grietinės,
3 šaukštų susmulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Žuvies filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite į formeles. Keptuvėje išlydykite sviestą ir 5 min. jame kepinkite svogūnus ir grybus. Nenuėmus keptuvės nuo ugnies, įberkite miltus, druskos ir pipirų.

Palaipsniui sudėkite grietinę. Maišykite, kol sutirštės. Masę išpilstykite į formeles. Pašaukite į 190 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 minučių. Žuvį iš formelių atsargiai išverskite į lėkštes. Apibarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668