Virta jautiena su padažu Tafelspitz (Austrija receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta jautiena su padažu Tafelspitz (Austrija


INGREDIENTAI:

1,5-2 kg minkštos jautienos,
3 svogūnų,
4 salierų stiebų,
2 morkų,
2-3 kadagio uogų,
2 laurų lapų,
druskos,
pipirų.

G a r n y r u i:
1 kg bulvių,
1 kg šviežių špinatų,
3-4 česnako skiltelių,
400 ml riebios grietinėlės.


GAMINIMAS:

Morkas ir salierus supjaustykite. Mėsą puode užpilkite 1,5 l šalto vandens, įdėkite nepjaustytą nuvalytą svogūną, morkas ir salierus. Užvirinkite ant stiprios ugnies, įdėkite kadagio uogas, laurų lapus, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite 2 val.

Puodą nuimkite nuo ugnies, mėsą perdėkite į lėkštę, sultinį perkoškite. Bulves nuskuskite ir išvirkite. Likusius svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, dėkite pjaustytus svogūnus ir nepjaustytas bulves. Apkepkite iki auksinės spalvos.

Atskirai keptuvėje su 1-2 šaukštais sviesto apkepkite česnaką. Po 30 sek. įdėkite špinatus, supilkite grietinėlę. Maišant virkite, kol liks pusė skysčio, nuimkite nuo ugnies. Supilkite į padažinę. Patiekiant mėsą apliekite sultiniu, šalia išdėliokite bulves, špinatų padažą patiekite atskirai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668