Vienos šnicelis (Austrija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vienos šnicelis (Austrija)


INGREDIENTAI:

1 kg minkštos veršienos,
200 g miltų,
3 kiaušinių,
200 g maltų džiuvėsėlių,
druskos,
pipirų,
aliejaus,
1 citrinos,
virtų bulvių.


GAMINIMAS:

Veršieną supjaustykite (skersairaumens) plonais gabaliukais (maždaug po 150 g vienai pocijai). Gerai išmuškite, apibarstykite druska ir pipirais. Ant vienos didelės lėkštės persijokite miltus, ant kitos-lygiu sluoksniu suberkite džiūvėsėlius. Dubenyje išplakite kiaušinius.

Kiekvieną šnicelį kruopščiai apvoliokite miltuose, tada merkite į kiaušinių plakinį ir kruopščiai apvoliokite džiūvėsėliuose. Į keptuvę aukštesniu kraštu įpilkite aliejaus (ne mažiau kaip 1 cm) ir įkaitinkite iki 160 laipsnių. Kiekvieną šnicelį kepkite atskirai 3-4 min. Kepant apverskite tik vieną kartą. Patiekite su citrinos skiltele ir virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668