Migdolų meduoliai su glajumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Migdolų meduoliai su glajumi


INGREDIENTAI:

4 kiaušinių,
žiupsnelis druskos,
250 g cukraus,
400 g miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelio cinamono,
žiupsnelio maltų muskatų ir
kvapiųjų pipirų,
400 g maltų migdolų,
50 g citrinų cukatų,
50 g apelsinų cukatų.

G l a j u i:
cukraus pudros,
citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Kiaušinius suplakite su cukrumi ir druska. Plakite tol, kol cukrus visai ištirps. Miltus suberkite ant lentos ir sumaišykite su kepimo milteliais. Suberkite prieskonius, migdolus bei smulkiai sukapotus citrinų ir apelsinų cukatus. Miltus sumaišykite su kiaušinių plakiniu, suminkykite tešlą, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą pabūti.

Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais apibarstytos lentos, iškočiokite 1 cm storio lakštą ir išpjaukite 8 cm skesrmens apskritimus. Sudėkite į riebalais pateptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai pagels, iš miltinio cukraus ir citrinos sulčių paruoškite glajų ir juo aptepkite dar šiltus meduolius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668