2 nedidelių viščiukų,
6 šaukštų varškės arba sūrio,
3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 citrinų sulčių,
3 šaukštų rozmarinų bei mairūnų mišinio,
žiupsnelio druskos,
maltų raudonųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Pertrinkite sūrį su prieskoninių žolių, pipirų ir žiupsnelio druskos mišiniu. Perpjaukite viščiukų krūtinėlių kaulą, o mėsą daugelyje vietų giliai įpjaukite. Puse sūrio masės prikimškite mėsos "kišenėles" ir aptepkite viščiukus, o vidines dalis ištrinkite žiupsneliu druskos bei pipirų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite viščiukus.
Iš abiejų pusių apkepinkite, po to perkelkite į kepimo indą ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 20 min., 200 laipsnių temperatūroje. Padažas: į keptuvę, kurioje kepė viščiukai, sudėkite likusį sūrį, supilkite citrinų sultis ir kaitindami išmaišykite. Keptus viščiukus užpilkite sūrio padažu ir patiekite.