Sūriu kimšti viščiukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sūriu kimšti viščiukai


INGREDIENTAI:

2 nedidelių viščiukų,
6 šaukštų varškės arba sūrio,
3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 citrinų sulčių,
3 šaukštų rozmarinų bei mairūnų mišinio,
žiupsnelio druskos,
maltų raudonųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pertrinkite sūrį su prieskoninių žolių, pipirų ir žiupsnelio druskos mišiniu. Perpjaukite viščiukų krūtinėlių kaulą, o mėsą daugelyje vietų giliai įpjaukite. Puse sūrio masės prikimškite mėsos "kišenėles" ir aptepkite viščiukus, o vidines dalis ištrinkite žiupsneliu druskos bei pipirų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite viščiukus.

Iš abiejų pusių apkepinkite, po to perkelkite į kepimo indą ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 20 min., 200 laipsnių temperatūroje. Padažas: į keptuvę, kurioje kepė viščiukai, sudėkite likusį sūrį, supilkite citrinų sultis ir kaitindami išmaišykite. Keptus viščiukus užpilkite sūrio padažu ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668