1 antis,
300 g džiovintų abrikosų,
100 g slyvų,
50 g virtų morkų,
2 bandelių,
1 kiaušinio,
1/2 stiklinės pieno,
2 šaukštų grietinės,
po žiupsnelį druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Išdarinėtą antį nugaroje įpjaukite ir nulupkite odą kartu su sparnais bei šlaunelėmis. Atskirtą nuo kaulų mėsą sumalkite su piene išmirkytomis bandelėmis, pabarstykite pipirais, druska, įmuškite kiaušinį, sudėkite mirkytus abrikosus, slyvas ir smulkintą morką.
Gautą masę sukrėskite į anties odą, laisvus kraštus sujunkite ir susiūkite. Antį pabarstykite druska, aptepkite grietine ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Kai antis bus iškepusi, išimkite siūlus, papuoškite žalumynais.