Daržovienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovienė


INGREDIENTAI:

5 bulvių,
3 morkų,
1 stiklinės žaliųjų žirnelių,
2 svogūnų,
1 šaukšto sviesto,
1 stiklinės grietinės,
druskos.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite, pakepinkite ant sviesto arba aliejaus, pridėkite keturkampiais gabaliukais, skiltimis arba griežinėliais pjaustytų morkų ir patroškinkite, kol suminkštės. Į svogūnų ir morkų mišinį sudėkite virtus žirnelius, virtas ar keptas kubeliais supjaustytas bulves, grietinę, pagal skonį pasūdykite, lengvai išmaišykite ir dar truputį patroškinkite.

Į daržovienę galima dėti ir kitų daržovių: juostelėmis supjaustytų virtų kopūstų, virtų pupelių, šparagų ir kt. Vietoj grietinės daržoves galima užpilti grietinės ar pomidorų padažu ir patroškinti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668