Šatrijos raganų kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šatrijos raganų kepsnys


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos (be kaulų),
1-2 svogūnų,
prieskonių,
kadagio uogų,
burokėlių rūgšties,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite gabalėliais, subadykite smailiu iešmu, sudėkite į molinį puodą, apibarstykite prieskoniais, užpilkite burokėlių rūgštimi, paslėkite ir palaikykite pusę paros.

Burokėlių rūgštis: burokėlius išvirkite, nulupkite, supjaustykite smulkiais pailgais gabalėliais barba stambiai sutarkuokite, užpilkite verdančiu vandeniu ir 30 min. palaikykite karštai. Po to atvėsinkite, įdėkite duonos, surištos į švarią medžiagą, ir laikykite šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Rauginkite vieną parą, kai išrūgs, duoną išimkite.

Išimtus iš puodo mėsos gabalėlius susmeikite ant iešmų (galite pasidarykite juos iš plonų nenuluptų alksnio šakelių) ir kepkite žarijų kaitroje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668