Šparaginėmis pupelėmis įdarytas veršienos kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šparaginėmis pupelėmis įdarytas veršienos kepsnys


INGREDIENTAI:

1 kg veršienos,
200 g kiaulienos šoninės,
250 g šparaginių pupelių,
10 juodųjų alyvuogių,
2 skiltelių česnako,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Veršieną įtrinkite druska, pipirais, smulkintu česnaku, tada suvyniokite ir 12 val. laikykite šaldytuve. Šparagines pupeles apvirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsusias pupeles ir alyvuoges juosta dėkite ant išklotos mėsos vidurio. Susukite vyniotinį.

Jo viršų apvyniokite labai plonai pjaustytos kiaulienos šoninės juostelėmis. Pabarstykite druska, pipirais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu valgyti ir karštą, ir šaltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668