Dvariškių anties krūtinėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dvariškių anties krūtinėlė


INGREDIENTAI:

240 g anties krūtinėlės,
pusės šaukštelio žvėrienos prieskonių,
žiupsnelio druskos,
60 g bruknių uogienės,
krapų,
20 g šaldytų spanguolių,
20 g raudonojo vyno,
200 g obuolių.


GAMINIMAS:

Anties krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, išrinkite odelėje pasilikusius plunksnų likučius, įtrinkite žvėrienos prieskoniais ir druska. Krūtinėlę su prieskoniais dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi odele į apačią ir kepkite, kol ištekės riebalai (1-2 min.).
Apkepintą krūtinėlę įdėkite į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite su garais 200 laipsnių temp. apie 10 min.

Iškeptą krūtinėlę supjaustykite 6-8 mm. storio griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ant bruknių ir spanguolių padažo. Antį patiekite su keptais obuoliais. Padažas: raudonąjį vyną pakaitinkite iki virimo, įdėkite spanguolių ir maišydami užvirinkite. Nukaiskite, sudėkite bruknių uogienę, išmaišykite. Padažą supilkite į lėkštę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668