300 g virtų bulvių,
300 g majonezo padažo,
300 g silkių filė,
60 g raudonųjų svogūnų,
300 g virtų burokėlių,
300 g konservuotų žaliųjų žirnelių,
3 didelių virtų kiaušinių,
pluoštelio krapų.
GAMINIMAS:
Virtas bulves ir virtus burokėlius supjaustykite 5-6 mm dydžio kubeliais. Virtus kiaušinius sutarkuokite per burokinę trintuvę. Į lėkštės vidurį įdėkite 15-20 cm skersmens metalinę formelę. Į šią formelę sudėkite paruoštas bulves, ant jų tolygiai užpilkite 30 g majonezo padažo.
Tada sudėkite 1-1,2 cm kvadratėliais supjaustytą silkę, ant silkės-3-5 mm dydžio kubeliais supjaustytus svogūnus. Ant svogūnų dėkite paruoštus burokėlius, tada-nusausintus žirnelius. Ant žirnelių sudėkite likusį majonezo padažą, tolygiai paskirstykite ir ant viršaus užbarstykite tarkuoto kiaušinio. Atsargiai nuimkite formelę. Papuoškite krapų šakelėmis.