Emilijos lazanija receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Emilijos lazanija


INGREDIENTAI:

400g miltų,
4 kiaušiniai,
100g neriebios kiaulienos,
100g jautienos faršo,
rūkyto kumpio,
2 gabalėliai vištienos kepenėlių,
100g sviesto,
100g tarkuoto sūrio,
šaukštelis pomodorų padažo,
svogūnas,
saliero šaknis,
morka,
0,5 stiklinės raudono vyno,
bešamelio padažo,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos.
Į riebalais išteptą skardą sudėkite lakštų sluoksnį, jį užpilkite padažu, užberkite trupučiu tarkuoto sūrio ir uždėkite kelis gabalėlius sviesto. Ant viršutinio lakšto sluoksnio užpilkite likusį padažą, uždėkite kelis gabalėlius sviesto. Kepkite 200C orkaitėje 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668