Obuolių putėsiai (zefyras) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių putėsiai (zefyras)


INGREDIENTAI:

0,5 kg rūgščių obuolių,
1 stiklinės cukraus,
3 baltymų,
0,5 citrinos,
ananasų esencijos lašų,
1,5 stiklinės grietinėlės arba pieno,
1 citrinos žievelės.


GAMINIMAS:

Keptus obuolius pertrinkite per sietelį, atšaldykite, sudėkite 2/3 stiklinės cukraus, baltymus, supilkite citrinos sultis ir plakite. Įlašinkite kelis ananasų esencijos lašus, išmaišykite, supilkite į indą, papuoškite sausainiais ir uogienėmis.

Prie putėsių galite patiekti plaktos grietinėlės ar vaisių sulčių. Į grietinėlę suberkite likusį cukrų ir citrinos žievelę. Kai grietinėlė prisigers citrinos kvapo, žievelę išimkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668