Piene virta menkė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Piene virta menkė


INGREDIENTAI:

1 kg menkių,
2-3 stiklinių pieno,
4 svogūnų,
2 lauro lapelių,
12 pipirų,
druskos,
petražolių lapelių.


GAMINIMAS:

Paruoštas žuvis perpjaukite išilgai, išimkite didesnius kaulus, supjaustykite gabalais ir sudėkite į puodą. Užpilkite šaltu vandeniu ir du kartus užvirinkite, po kiekvieno užvirimo pakeiskite vandenį.

Antrą kartą nupylę vandenį, žuvį pabarstykite pjaustytais svogūnais, lauro lapeliais, pipirais. Užpilkite karštu pienu ir išvirkite. Patiekdami žuvį sudėkite į pusdubenį, užpilkite sultiniu ir papuoškite petražolių lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668