Pusmarškonė košė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pusmarškonė košė


INGREDIENTAI:

0,5 kg bulvių,
0,5 stiklinės ruginių arba kvietinių miltų,
0,5 l pieno,
100 g lašinių,
1 svogūno,
1 šaukšto grietinės,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuskustas bulves perpjaukite į 4 dalis ir išvirkite. Nusunkite, sugrūskite, įpilkite karšto pieno, suberkite pusę stiklinės ruginių miltų ir maišydami dar pavirkite, kol išnyks miltų kvapas. Pasūdykite.

Keptuvėje paspirginkite smulkiai supjaustytus lašinukus, sudėkite susmulkintą svogūną, supilkite grietinę, dar truputį pakaitinkite ir šiuo padažu užpilkite košę. Patiekite su rūgusiu pienu. Vietoj lašinių galima dėti silkės-supjaustykite mažais gabalėliais ir susmaigstykite į košę. Tai-žemaičių valgis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668