500 g kiaulienos,
2 skiltelės česnako,
svogūnas,
kiaušinis,
2 riekelės batono,
50 g fermentinio sūrio,
50 g sviesto,
miltų,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Česnakus ir svogūną sumalkite kartu su mėsa. Įmuškite kiaušinį, įdėkite išmirkytą batoną, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Gerai išminkykite. Sviestą ir sūrį supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Iš pagamintos mėsos masės suformuokite rutuliukus.
Kiekvieną rutuliuką išplokite ant delno, ant viršausdėkite po sviesto ir sūrio juostelę ir suformuokite kotletukus. Juos apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių maždaug po 7 minutes.