Keptų obuolių kremas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptų obuolių kremas


INGREDIENTAI:

4 rūgščių keptų obuolių,
200 g cukraus,
3 kiaušinių,
1 šaukšto želatinos,
0,5 stiklinės vandens arba obuolių sulčių želatinai ištirpdyti,
kvapiųjų prieskonių.


GAMINIMAS:

Keptus antaninius obuolius pertrinkite per sietelį. Trynius gerai išsukite su cukrumi, sumaišykite su obuolių tyre ir išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais.

Išmaišykite, sukrėskite į vandeniu pavilgytą formą ir atšaldykite. Prieš patiekdami, formą trumpam panardinkite į karštą vandenį, kremą išverskite į lėkštę. Puoškite uogiene arba cukraus sirupe virtomis obuolių skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668