(1 porcija-180 kcal)
3 burokėlių,
3 obuolių,
druskos,
2 šaukštų balzaminio acto,
3 šaukštų aliejaus,
1 šaukštelio medaus.
M a r i n a t u i:
4 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų balzaminio acto,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio cukraus.
GAMINIMAS:
Virtus burokėlius nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Įpilkite aliejaus, acto, įberkite druskos, cukraus, viską gerai išmaišykite ir palikite 1 val. pastovėti.
Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su marinuotais burokėliais. Pašlakstykite padažu, paruoštu iš aliejaus, balzaminio acto ir medaus.