Burokėlių ir obuolių "kaugės" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių ir obuolių "kaugės"


INGREDIENTAI:

(1 porcija-350 kcal)
5 virtų burokėlių,
5 obuolių,
saujos žemės riešutų,
150 g ožkų sūrio,
citrinų sulčių.

U ž p i l u i:
400 ml obuolių sulčių,
4 šaukštų konjako,
4 šaukštų skysto medaus,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Burokėlius nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Išpjaukite obuolių sėklalizdžius, supjaustykite griežinėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis. Obuolių sultis supilkite į puodą ir užvirkite. Supilkite konjaką, medų ir maišydami kaitinkite ant nedidelės ugnies.

Kaitinkite, kol padažo liks perpus mažiau. Baigiant virti pagardinkite pipirais. Karštu užpilu apliekite burokėlių griežinėlius ir palikite atvėsti. Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje. Apelsinų ir burokėlių griežinėlius pakaitomis sudėkite į "kauges". Ant viršaus užberkite susmulkinto sūrio ir riešutų, užpilkite padažo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668