Su medumi marinuoti burokėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su medumi marinuoti burokėliai


INGREDIENTAI:

1 kg nedidelių burokėlių,
4 svogūnai,
vandens.

M a r i n a t u i:
800 ml vandens,
250 ml raudonojo vyno acto,
stiklinaitė skysto medaus,
1-2 šaukšteliai druskos,
2 laurų lapai,
po kelis juoduosius ir
kvapiuosius pipirus.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Nuplautus burokėlius išvirkite. Kai atvės, nulupkite, supjaustykite plonomis riekelėmis ir su svogūnais susluoksniuokite į sterilius stiklainius (iki viršaus palikite 2 cm tarpą).

Iš recepte nurodytų produktų išvirkite marinatą. Karštu marinatu užpilkite daržoves ir sandariai užsukite. Laikykite šaltai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668