Imbierinis apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Imbierinis apkepas


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
A p a t i n i a m sluoksniui:
300 g imbierinių sausainių,
150 g sviesto.

V i r š u t i n i a m sluoksniui:
3 kiaušinių,
600 g varškės,
100 g cukraus,
2 šaukštų smulkiai pjaustytų imbierinių cukatų,
2 šaukštų manų kruopų,
1 apelsino tarkuotos žievelės,
1 pakelio vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Sausainius sugrūskite ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu, sumaišykite su kambario temperatūros sviestu. Sausainius dėkite į silikoninę kepimo formą, prispauskite mentele ir išlyginkite. Padėkite į šaldiklį 15-20 min. Gerai išmaišykite varškę, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų.

Įmaišykite imbierines cukatas ir apelsino žievelę. Varškės sluoksnį gražiai uždėkite ant sausainių sluoksnio. Formą dėkite į gilią skardą, pripilkite vandens iki pusės formos aukščio ir pašaukite į 170 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite apie 40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668