Grietinėlės ir špinatų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėlės ir špinatų padažas


INGREDIENTAI:

20-30 didelių špinatų lapų,
1/2 šaukštelio cukraus,
200 g grietinėlės (30 proc.),
2 skiltelės česnako,
20-30 g sviesto,
šaukštelis citrinų sulčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Špinatus nuplaukite po tekančio vandens srove, sudėkite į kiaurasamtį ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Vandens perteklių nuspauskite, kol pradės skirtis žalsvos sultys. Susmulkinkite špinatus beveik iki vienalytės masės. Gilioje keptuvėje ant mažos ugnies pakaitinkite grietinėlę.

Įdėkite sviesto, druskos pipirų, cukraus, susmulkintų česnakų, įpilkite citrinų sulčių ir gerai išmaišykite. Tuomet nuolat maišydami po truputį į padažą dėkite špinatų masę. Kai padažas užvirs, keptuvę nuimkite nuo ugnies. Šis padažas puikiai tinka visiems žuvų ir jūrų gėrybių patiekalams.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668