(4 porcijos)
T e š l a i:
2/3 stiklinės miltų,
2 kiaušinių,
100 ml pieno,
1 šaukštelio vanilinio cukraus,
1 šaukšto aliejaus,
žiupsnelio druskos.
Į d a r u i:
50 g razinų,
100 g riešutų,
1 stiklinės romo,
1 šaukšto miltinio cukraus,
200 g šokolado užpilui.
GAMINIMAS:
Razinas užpilkite romu, palaikykite. Tešlai skirtus produktus išmaišykite ir iškepkite lietinius blynus. Riešutus sumalkite mėsmale, įdėkite miltinio cukraus. Razinas išsemkite iš romo, nuspauskite ir sudėkite į riešutų masę, išmaišykite.
Įdarą dėkite ant lietinių ir juos gražiai sulankstykite. Paruoštus blynelius pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 5 min. Šokoladą ištirpinkite ant garų, supilkite romą, kuriame mirko razinos, išmaišykite. Karštus blynelius apliekite šokoladu.