500 g šaldytos tešlos,
100 ml grietinės,
2 kiaušinių,
100 g čederio (kietojo sūrio),
150 g voveraičių,
2 svogūnų,
1 šaukšto smulkintų petražolių,
2 šaukštų aliejaus,
druskos,
juodųjų pipirų,
750 g faršo.
GAMINIMAS:
Grybus virkite pasūdytame vandenyje apie 15 min. Faršą, nusausintus grybus kepkite su svogūnais, pagardinkite druska ir pipirais. Indą išklokite kepimo popieriumi, įtieskite sluoksniuotą tešlą, kad dengtų dugną ir sieneles.
Ant tešlos sukrėskite apkeptą faršo ir grybų masę. Kiaušinius išplakite su grietine, smulkintu sūriu ir pagardinkite druska. Kiaušinių masę dėkite ant faršo sluoksnio, pašaukite į orkaitę ir kepkite 25 min. 190 laipsnių karštumo orkaitėje. Atvėsinkite ir pateikite porcijomis į stalą.